2012 m. vasario 16 d., ketvirtadienis

Rauginti kopūstai gruziniškai :)

Kopūstą supjaustykite stambiais kvadratais, burokėlį - siauromis skiltelėmis.
2-3 raudonuosius aštriuosius pipirus.
Daržoves sluoksniuodami talpiai sudėkite į puodą, kiekvieną sluoksnį apibarstydami kapotu česnaku. Į kopūstus galima įdėti ir kitas daržoves: morkas, salierą ir kt.). Viską užpilkite verdančiu marinatu (1 valgomasis šaukštas druskos,1 l vandens, prieskoniai) taip, kad apsemtų. Kopūstus 5 dienas palaikykite šiltame kambaryje, po to kelias valandas - šaltai ir valgykite.


Pabandėm, pagaminom - pirštukus apsilaižyt galima... :) ir ypač tinka kitą rytą, po audringo vakarėlio :D

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą