Pusryčiai
- 200 ml vandens
- Avižinių dribsnių košė su saulėgražomis (2 asmenims): 100 g avižinių dribsnių, 0,5 l vandens, žiupsnelis druskos, 3 valgomi šaukštai kepintų saulėgrąžų. Saulėgrąžas suberti į puodą su verdančiu vandeniu, pavirti 3-5 min., tuomet suberti avižinius dribsnius ir pavirti, kol išbrings. Prie košės užkandom po pusę obuolio.
Priešpiečiai
- 200 ml vandens
- Salotos: žaliosios alyvuogės, 2 vidutinio dydžio pomidorai, Aisberg salotos, žalias agurkėlis. Viską supjaustom, įberiam druskos, pagardinam pipirais, užpilame česnakiniu aliejumi. Vienam žmogeliukui priklauso 200 g salotų.
Česnakinį aliejų pasigaminti visai nesunku - nulupam česnako skilteles ir užpilame aliejumi, tokį stiklinį indą laikau šaldytuve, reikalui esant ir nesuvytusio česnako turiu ir česnaku kvepiančio aliejaus...
Vakarienė
- puodelis arbatos
- garuose virta jautiena (100 g vienam asmeniui), ir raugintų kopūstų salotos (200 g vienam asmeniui), pagardintos aliejumi, druska ir žiupsneliu petražolių, bei puse vidutinio dydžio svogūno.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą